fredag 9 december 2011

Rick Perry for President?

Mia Magnusson gjorde i ett, tyvärr ej publikt, Google+ inlägg mig uppmärksam på Rick Perry's senaste uttalande valkampanjen i form av en liten film upplagd på YouTube.

Egentligen uppmuntrar jag er INTE att titta på den för det är skit, och då menar jag den sämsta sortens skrämmande fundamentalistisk skit, uppviglande religiös propaganda, i och för sig presenterad på ett mer sansat sätt än de fundamentalistiska muslimska ayatollornas kallelser till Jihad, men likväl, eller kanske tack vare det, lika, om inte mer, skrämmande.

I denna korta film hinner Perry båda med att uttrycka att han känner att Amerika håller på att raseras därför att soldater numera öppet får uttrycka sin homosexualitet samt försöka framställa Obama som den som startat krig mot religionen (underförstått den enda religion Perry erkänner, kristendomen) och att han bara vill slå tillbaks.

Jag hade nog mest funnit det hela skrattretande om han inte varit presidentkandidat i ett USA där den kristna konservativa högern faktiskt är stark med mycket kapital bakom.

Jag förslår därför att ni alla går in på YouTube och ger tumme ner för Perry's film, samt även flaggar den som olämplig!Rick Perry for President?

Nej, det får vi verkligen INTE hoppas!

1 kommentar:

  1. Kommentar av Jonsey, 9 dec 2011
    Ursäkta språket , men... Fy fan! Att det fortfarande finns människor som tänker så är skrämmande! Flaggade den direkt. Stötande på många sätt tycker jag. Usch...

    SvaraRadera