söndag 30 juni 2013

Skate Goat

Jag är 41 år gammal ... väldigt snart 42 år gammal. 
Jag kan INTE åka skateboard. Över huvud taget! Jag kan inte göra en Ollie, jag vågar inte droppa ut från en kant mer än 30 cm hög, jag kan knappt göra en 180 graders kick-turn ...

I morgon skall jag, tillsammans med min knappt 8 åriga son bli en Skate Goat, dvs börja på en skateboardskola (http://www.bryggeriet.org/2013/05/daglager-i-stapelbaddsparken-2/ ... see också Urban dictionary: http://www.urbandictionary.com/define.php?term=skategoat) ... hmmm resten av semestern i gips kanske?

När jag frågade grabben för några veckor sedan om han ville gå så blev han eld och lågor, och verkade förutsätta att jag också skulle gå. Jag frågade honom om han verkligen ville att jag skulle hänga med och vara med på själva skolan. Jag tänkte det var tryggheten av att jag var där han var ute efter och att han nog skulle tycka det var pinsamt om jag faktiskt deltog, men fick till svar "Klart att du skall vara med pappa! Då kanske du kan bli lite bättre och lite roligare att åka med. Nu är du bara tråkig och mesig!" ;-O

Va' fan? Bara för att han inte vet hur ont det gör att trilla på asfalt när man är 40+... men jag skall nog vara med och visa honom! Så från och med i morgon 09:00, tre timmar varje dag fram tom fredag, skall jag och en massa småungar som säkert är betydligt bättre än vad jag är, bli bättre på att åka bräda.... och vet ni vad ... jag ser faktiskt fram emot det! Det var många år sedan jag prövade på något, för mig, nästan helt nytt och gick in för det så mycket att jag var beredd att lägga 3 timmar om dagen, varje dag, en hel semestervecka, på det. Lite bättre skall jag allt bli ... om jag inte hinner bryta benen först vill säga! :-)