torsdag 4 juli 2013

... och på den fjärde dagen ...

Nu är vi fjärde dagens skate goats, jag och sjuåriga grabben. Det har gått bra och jag börjar hitta balansen på bräd-djävulen, vi är dock, än så länge, inte de såtaste vänner, men börjar förstå varandra en liten aning. Eller för att vara helt ärlig så gjorde jag slut med brädan och gav mig själv en bättre i födelsedagspresent. Hon är trevligare, rullar bättre och är mer benägen att göra som jag vill. Dock har jag blivit snällare också. Skruvat ner förväntningarna ett snäpp, slappnar av mer och tar det lite lugnare. Det går bättre. 

Grabben däremot är tuff mot sin billiga bitch (hoppsan vad sa jag där ...  det är inte sk8lingo, snarare dålig hipp-hopp men skit samma). Han pressar henne och kastar sig modigt ut för kanterna men lyckas trots det hålla förhållandet balanserat. Ibland överger han henne och flörtar en aning med tyngdlagen, men brukar komma ned på fötterna till slut och går då tillbaks till henne.

I "inför-inläggets" kommentarer efterlystes videos på det hela ... jag fastnade dock inte men ni kan trots det spela upp filmen på mig genom att blunda och tänka in mitt ansikte på Bambis kropp när hon glattar över isen.

När vi packade in i bilen fick dock grabben för sig att han skulle åka en sväng till. Skydden hade redan åkt av, men det gjorde inget, "jag skall ju ändå inte göra något svårt" ... hjälmen fick jag dock på honom och mobilen kom fram och han fastnade på film.
(Som vanligt till Foo-Fighter's toner, när det gäller action-sport-film med grabben ;-)

1 kommentar:

 1. --
  Johan Ax
  Nice
  Jul 4, 2013

  --
  Ami Andersson
  Va duktig han är och vilken härlig bana. Var finns den? Jag är övertygad om att du åker med samma lätthet - så ser det ut när jag tänker mig det i alla fall :)
  Jul 4, 2013

  --
  Fredrik Ax
  Tack +Ami Andersson, men du tänker fel :-) Det ät Stabelbäddsparken i Västra hamnen i Malmö.
  Jul 4, 2013

  --
  Ami Andersson
  Aha, aldrig sett, ser ut som ett ställa man skulle gilla om man var 7årig skatare :) Och - jag tänker aldrig fel, så jag har rätt :) (hahaha.. eller nja, men i detta fallet kan vi väl säga att jag har det)
  Jul 4, 2013

  SvaraRadera