fredag 21 augusti 2015

Det är en stor dag imorgon

... en stor dag för en gammal nybörjarsk8are i varje fall.
De som följt mina bravader, blåmärken och brutna revben till följd av att jag började åka skateboard när jag var över 40, förstår nog.

Numera kan jag pumpa mig runt de flesta linjer på  #stabelbäddsparken    hyffsat ok (dvs hålla "rullet" uppe utan alltför många sparkar), även om jag för det mesta ligger närmre marknivå än copingen i kurvorna ... men nu har jag kommit så långt att jag vågar vara med och köra lite race med Old Bastards (de gamla, mest gubbar, som allt som oftast kommer för sent till arbetet under torra sommarmornar, och hänger på  #Bryggeriet   under det blöta halvårets lördagar (och kanske också veckokvällar) :-)

Så imorgon klockan 8:00 är det "Dödsloppet" i  #Stapelbäddsparken   som gäller. Jag vill därför passa på att tacka för de här åren i fall vi inte skulle ses igen ;-)


Kör hårt! Det tänker jag göra ... den som försöker försvara sistaplatsen från förra året kommer få det tufft! :-P

--
Historien som lett hit:
(minus alla skadeinlägg ;-)

Sk8er Old Man (det blev det inget av)

Historiens egentliga början

... och på den fjärde dagen ...

Sk8erboi - ett års utveckling


1 kommentar:

 1. Viktor Sarge
  Heja!
  Aug 21, 2015

  Fredrik Ax
  överlevde :-)
  Aug 22, 2015

  Viktor Sarge
  Jag är också lite sugen på att lära mig såhär i efterhand. Som liten kom jag inte längre än att kava fram och tillbaka lite på gården på planmark.
  Aug 22, 2015

  Fredrik Ax
  Gör det, det är skitkul ... man får vara lite envis i början bara som kommer det sedan ... efter ett antal morgnar när det är tufft att komma ur sängen ;-)
  Aug 22, 2015

  SvaraRadera