lördag 13 november 2010

Välkommen till mitt liv! - Vilket liv?

Som märkts så har frekvensen av inlägg fortsatt vara låg och inläggen mest snabba, tråkiga redogörelser av måltider eller gnäll över brist på tid och energi (förutom min ohyggligt långa nostalgi-saknad-tripp av Kia för en vecka sedan då.

Detta beror inte på att det inte finns saker att skriva om ... jag har till exempel massor (inte så vackert) att säga om regeringens datalagrings förslag och (mer positivt) om Indexator's utmärkta jämställdhetsarbete i Mer Kvinnor i Basen projektet ... men väljer istället att bara vräka ur mig min frustration över min egen familjs brist på tid just nu.

På jobbet har den ena tidskrävande katastrofen har avlöst den andra, samtidigt som vårt viktigaste projekt har gått i "Crunch" och folk behöver IT support till nio på kvällarna och på helgerna. Politiska och tekniska problem står på kö. Men tack och lov så bär inte min avdelning ansvar för något av det negativa utan vi är istället räddarna i nöden :-) .

Tina har också haft ett par hektiska veckor med försenade och utdragna säljmöten, etc, etc. Fan vi har bara jobbat och ätit de sista veckorna. En och en annan timmes sömn har det väl i och för sig också blivit, men annars inget.

Men nu skall jag sluta gnälla och faktiskt hålla helg (ända tills i morgon då jag får färdigställa lite rapporter som inte hunnits med de senaste veckorna :-( ), och ta mig en drya innan vi TILLSAMMANS börjar med maten. Jag hoppas det blir tid till ett lite intressantare inlägg i morgon, kanske om något av de ovan länkade till ämnen som jag är sugen på att fördjupa mig mer i.

1 kommentar:

  1. Kommentar av Krigarn, 16 nov 2010
    Själv är jag inne på dygn 9 med 24 timmars tjänst om dygnet. Boende, mat och dusch i lerig tältmiljö och för en avsevärt lägre ersättning än herr kontorsråtta håvar in ;)
    Skillnaden är väl att jag trivs med det :)
    Ska hur som helst bli rätt skönt att komma hem på torsdag.

    SvaraRadera