måndag 25 oktober 2010

En Cliffhanger

Massor av saker snurrar i mitt huvud just nu, fast inget jag kan eller vill dela med mig av här just nu. Men "stay tuned" för de spännande inläggen som, via en ordflod, kommer till dig i nära framtid ;-)

Fast, förresten ... jag kan ju alltid skryta med att jag, helt spontant, gav min käraste en "riktig" massage i går kväll. Utan att ens ha några baktankar med det ;-)

Vi har haft en ganska stressig period det sista och den mörka årstiden med långa motorvägspendlingar är ganska jobbig för henne. Eftersom vi inte har så stora möjligheter att påverka vädret och årstiden får man ju försöka ta fram det positiva med den istället. För mig finns det mycket härligt med denna årstiden, men för Tina är den mest tröttande. Jag har i år därför gått in för att hitta metoder för henne att bli piggare och mindre stressad. Vi går numera på D-vitamin kur och i går kväll letade jag fram lite Thai-massage olja Tina fått vid en av sina Kina-resor, riggade lite levande ljus och bjöd in till "hemma-spa". Kändes till en början rätt larvigt, för oss båda tror jag, men efter en fem minuter började hon slappna av ordentligt och kunde njuta av det.

Det verkade som om mycket spänningar släppte och att hon var lite mer utvilad i morse. Får väl göra det lite mer regelbundet de närmsta månaderna :-)

1 kommentar:

 1. Importerade historiska kommentareronsdag 21 mars 2018 kl. 08:02:00 CET

  --
  Kommentar av Här går man, 28 okt 2010, 00:27
  Hon är lyckligt lottad, din Tina. :)
  Låter ju hur mysigt som helst!

  Har ändrat mig angående kamera. Ska ha en kamera, inte en telefon, runt en tusenlapp i pris. Lite sugen på en Nikon COOLPIX S3000. Eller en Avant S12. Men få se. Måste vara laddningsbara batterier i den i alla fall. Det är viktigt.

  --
  Kommentar av Karin, 26 okt 2010, 04:57
  Tänk om alla män fattade vikten av det där med "utan baktankar" ... Så nära varandra man kunde komma då.

  --
  Kommentar av Johan, 27 okt 2010, 21:30
  Vet inte om jag skulle vilja vara så nära en massa tjejer som jag inte är kär i Karin :P

  Och är jag kär i dem har jag ju en baktanke. Du får utveckla det där :)

  --
  Kommentar av Karin, 30 okt 2010, 07:40
  Tänkte på dig i torsdags kväll, Johan.

  Fastnade på TV4 Fakta i flera timmar. Såg först två avsnitt av den danska serien Människodjuret (http://anytime.tv4.se/webtv/?treeId=90297), där de i första avsnittet tog upp det här med sexuell attraktion. Två kvinnor, en snygg o en ful, placerades vid en lång trappa med två tunga resväskor som skulle släpas upp. Det tog 16 sekunder innan tre karlar erbjöd sig att hjälpa den snygga, medan endast tre hjälpte den fula under en hel timmes släpande. Den snygga fick dessutom låna pengar till taxi, något som den fula inte lyckades med.

  I min ålder har man träffat så många karlar att man redan har räknat ut det här på egen hand. Det känns enkelt och billigt, och gör det här med sex till en lite tråkigare historia än det var i 20-års åldern. Om det handlar om ångade sex i ett one-night-stand så är ju förutsättningarna klara för alla inblandade parter, och det kan ju vara riktigt härligt (när man är singel). Men i ett förhållande känns det bara ruttet.

  Har jag utvecklat det tillräckligt?

  Det andra avsnittet handlade om hur sex förändras när man skaffar barn. Jag förvånades över paret som så att säga hade huvudrollen. Jag hade ALDRIG I HELVETE skaffat barn med honom! Tveksamt om jag ens hade köpt en hund. Himmel - vad tänker fruntimmer på!? Är de självplågare hela högen?

  Hur som helst följde sedan två avsnitt av De obotbara (http://anytime.tv4.se/webtv/?progId=1063809). Mycket spännande och helt i linje med mina egna funderingar. Det sorgliga i alltsammans är att tiden och orken inte räcker till när man inte är miljonär. Om jag skulle göra allting rätt, i mitt tycke, när djuren eller närstående blir sjuka, hade jag inte kunnat arbeta och då hade pengarna inte funnits för att göra allting rätt. Det blir omöjligt. För mig finns det en lösning i de allra flesta fall, men den är ogenomförbar.

  --
  Kommentar av Johan, 31 okt 2010, 21:53
  Intressant, men jag tyckte inte riktigt det svarade på frågan om närhet utan baktankar.

  Sen behöver ju männens vilja att hjälpa den snygga inte bero på att de vill ligga med henne. Jag är ganska trött på kvinnor som tror att män tänker på sex 90% av vår vakna tid. Ser jag en vacker kvinna blir jag glad, men mina tankar går inte till sex.

  Ska kolla på programmen när jag får tid. Verkar intressanta. Tack för tipsen.

  --
  Kommentar av Karin, 5 nov 2010, 10:24
  Johan:
  http://www.bonton.se/sv/galleri/18.htm
  :-)

  --
  Kommentar av Karin, 5 nov 2010, 10:25
  Fast nr 17 skulle det ju vara

  SvaraRadera