måndag 25 oktober 2010

En Cliffhanger

Massor av saker snurrar i mitt huvud just nu, fast inget jag kan eller vill dela med mig av här just nu. Men "stay tuned" för de spännande inläggen som, via en ordflod, kommer till dig i nära framtid ;-)

Fast, förresten ... jag kan ju alltid skryta med att jag, helt spontant, gav min käraste en "riktig" massage i går kväll. Utan att ens ha några baktankar med det ;-)

Vi har haft en ganska stressig period det sista och den mörka årstiden med långa motorvägspendlingar är ganska jobbig för henne. Eftersom vi inte har så stora möjligheter att påverka vädret och årstiden får man ju försöka ta fram det positiva med den istället. För mig finns det mycket härligt med denna årstiden, men för Tina är den mest tröttande. Jag har i år därför gått in för att hitta metoder för henne att bli piggare och mindre stressad. Vi går numera på D-vitamin kur och i går kväll letade jag fram lite Thai-massage olja Tina fått vid en av sina Kina-resor, riggade lite levande ljus och bjöd in till "hemma-spa". Kändes till en början rätt larvigt, för oss båda tror jag, men efter en fem minuter började hon slappna av ordentligt och kunde njuta av det.

Det verkade som om mycket spänningar släppte och att hon var lite mer utvilad i morse. Får väl göra det lite mer regelbundet de närmsta månaderna :-)